Suntem o companie care utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a-ți oferi soluții IT personalizate si integrate. Intenția noastră este ca businessul tău să poată fi gestionat mai ușor, dezvoltat mai inteligent și să devină mai profitabil cu efort minim investit.

Practic, înțelegem nevoile specifice companiei tale, configurăm o soluție completă și o implementăm, astfel încât businessul tău se va bucura de un sistem IT funcțional și sigur. Apoi ne ocupăm de mentenanță și îl îmbunătățim, pe măsură ce traiectoria afacerii tale se schimbă și apar nevoi diferite de cele inițiale. Suntem pregătiți să îți oferim în orice moment soluția nevoilor tale: de la securitate la rețele WiFi profesionale si de la instrumente de productivitate la aplicații Business Intelligence. În acest fel, ne asigurăm că te vei bucura de avantajele digitalizării afacerii tale și de o relație de colaborare de invidiat pe termen lung. Nu o spunem noi, o spun clienții nostri.

De ce noi

1Tehnologia este un instrument prin care îmbunătățim calitatea vieții. Noi ne-am încăpățânat să devenim foarte buni în a o folosi, pentru ca businessul tău să poată fi dezvoltat și gestionat mai simplu, iar tu, cel care îl conduci, să ai mai mult timp liber la finalul zilei.

 

2Suntem flexibili și bogați în resurse. Dacă, prin reducere la absurd, nevoile companiei tale sunt în afara sferei noastre largi de expertiză, apelăm la parteneri care ne-au câștigat încrederea în timp.

98%

Procentul de clienti care sunt satisfacuti de serviciile noastre.

Read reviews

Competente

Here are some of our benchmark score lines as rated by our clients

Linux si Windows
Webhosting si Mailhosting
Cloud
Mentenanta si Externalizare
Servicii IT


Viziunea noastra

Master ITMaster IT - Servicii IT
Tehnologia este un instrument prin care imbunatatim calitatea vietii.


Master IT SupportMaster IT - Servicii IT
Oferim solutii IT personalizate si integrate.

Companie

SC Master Trading SRL

Ploiesti, Str. Torcatori, Nr. 29

RO6098499

J29/2043/1994

Servicii IT Profesionale

 

Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout