Monitorizare Video

    Abordam acest "domeniu" diferit de sistemele clasice care fac inregistrari pe un singur suport (de obicei un harddisk sau un card media). Deasemenea, atunci cand ne referim la "monitorizare" intelegem monitorizarea echipamentelor si serviciilor care compun aceasta activitate.

    Astfel nu promovam DVR-urile sau NVR-urile, ci camerele IP care pot fi conectate remote la o locatie securizata intrun server cu o configuratie RAID cu redundanta cat mai ridicata. Modul de inregistrare al camerelor poate fi permanent sau doar cu inregistrari la miscare si/sau sunet, etc.

    Promovam solutiile PoE ca fiind cele mai fiabile dar oferim si solutii wireless. In general solutiile trebuiesc alese riguros si cu responsabilitate. Nu recomandam solutii partial acoperitoare pentru rezolvarea corecta a problematicii temei. Monitorizarea functionarii echipamentelor este la fel de importanta ca efectuarea unei inregistrari care poate constitui o dovada atunci cand aceasta este necesara.

    Monitorizarea pe care o propunem (24/7/365) informeaza clientul nostru asupra functionarii camerelor si a efectuarii inregistrarilor aferente.

    Asiguram acces remote (24/7/365) la inregistrarile efectuate permanent; la cerere asiguram si back-up suplimentar pentru acestea. Tot la cere asiguram organizare automata orara si/sau zilnica pentru inregistrari - chestiune necesara acolo unde inregistrarile sunt intrun numar foarte mare.

Tags: Servicii Cloud Hosting Servere Monitorizare

Viziunea noastra

Master ITMaster IT - Servicii IT
Tehnologia este un instrument prin care imbunatatim calitatea vietii.


Master IT SupportMaster IT - Servicii IT
Oferim solutii IT personalizate si integrate.

Companie

SC Master Trading SRL

Ploiesti, Str. Torcatori, Nr. 29

RO6098499

J29/2043/1994

Servicii IT Profesionale

 

Solutionarea Alternativa a Litigiilor
Solutionarea Online a Litigiilor

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout