Politica de confidentialitate:

Informatii generale

Societatea MASTER TRADING SRL se aliniază Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului Europei – privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE care a devenit aplicabil din data de 25 mai 2018. Noul Regulament European stabilește norme referitoare la protecția persoanelor fizice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și norme referitoare la libera circulație a datelor cu caracter personal.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Master Trading SRL în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.master.ro

Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de Confidentialitate, Termenilor de Utilizare, Politicii Cookies si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Master Trading SRL poate colecta urmatoarele date de la vizitatorii site-ului www.master.ro: ora de acces, durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, sistemul de operare, ISP hostname.

Master Trading SRL colecteaza date (nume, prenume si adresa e-mail) prin intermediului formularului de contact (securizat) aflat pe site. Prin intermediul formularului de contact ne sunt solicitate cereri de oferte de catre potentiali clienti, reclamatii sau alte situatii intampinate in colaborarea cu Master Trading SRL. Utilizarea formularului implica acceptul explicit al dumneavoastra pentru prelucrarea datelor mentionate mai sus.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Definitii

Date personale: orice informație referitoare la o persoană reală identificată sau identificabilă. O persoană reală identificabilă este definită ca orice persoană reală care poate fi identificată direct sau indirect.

Prelucrare: orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal, prin mijloace automatizate sau nu, cum ar fi colectarea, înregistrarea, transmiterea, stocarea, conservarea, extragerea, consultarea, utilizarea sau alte operatiuni.

Operator: persoana fizică sau juridică, autoritatea publică sau alt organism, care singur sau împreună cu alții, determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Procesator: persoana fizică sau juridică, autoritatea publică sau alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului.

Protecția datelor asigură faptul că datele persoanelor sunt păstrate în siguranță și utilizate în scopuri clare pe care o persoana le-a acceptat.

Confidențialitatea datelor se referă la securitatea informatică și la măsurile luate pentru a păstra datele în siguranță în timp ce se află într-o organizație sau în timp ce acestea sunt transferate către o terță parte.

Dacă sunteți vizitator, Master Trading SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact/întrebări/reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Master Trading SRL asigura:

  • prelucrarea datelor personale numai în scopul efectuării corecte a serviciilor site-ului. Master Trading SRL prin intermediul www.master.ro nu va procesa niciodată informațiile dvs. în alte scopuri, in afara celor pentru furnizarea serviciilor.

  • aplicarea unor standarde stricte de securitate pe servere si infrastructura pentru a asigura un nivel ridicat de securitate pentru clienții noștri.

  • modificarea la cerere a oricăror erori ale datelor fără “întârziere nejustificată”.

  • update-uri de securitate la zi pe toate sistemele serverelor gazduitoare.

  • sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat; astfel nimeni în afara personalului nostru nu are acces la aceste sisteme.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Master Trading SRL, conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Master Trading SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri nejustificate, de către Master Trading SRL a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; rectificarea/completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, (dreptul de a fi uitat).

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Master Trading SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

  • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege.

  • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

  • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

  • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

  • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu utilizam datele dvs. personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.
Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Datele stocate de client pe serverele Master Trading SRL in cadrul serviciilor contractate rămân proprietatea clientului.

Master Trading SRL nu va accesa și nu va folosi aceste date decât în cazul în care este necesar pentru a asigura functionalitatea serviciilor (reparare baza de date, restaurare fisiere din backup, depananare erori site).

Serverele Master Trading SRL sunt colocate la sediul firmei. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European si nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.master.ro/politica-cookies

Informaţii de contact Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: +40 212525599

0
0
0
s2smodern
Noutati din lumea tehnologiei. Aboneaza-te!

Viziunea noastra

Master ITMaster IT - Servicii IT
Tehnologia este un instrument prin care imbunatatim calitatea vietii.


Master IT SupportMaster IT - Servicii IT
Oferim solutii IT personalizate si integrate.

Companie

SC Master Trading SRL

Ploiesti, Str. Torcatori, Nr. 29

RO6098499

J29/2043/1994

Servicii IT Profesionale

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout